Για εμάς και διάφορα άλλα υλικά που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Σούπερ Μάρκετ BAZAAR ή μήπωs Αλκατράζ;

Eίναι γνωστό ότι στα σούπερ μάρκετ οι εργασιακέs σχέσειs είναι χάλια, υπάρχουν όμωs και κάποιοι που έχουν ξεφύγει τελείωs. Tέτοια περίπτωση είναι τα BAZAAR. Επίδομα ταμείου δεν παίρνει καμία εργαζόμενη, ενώ αν υπάρχει έλλειμμα ή πλαστό χαρτονόμισμα αναγκάζονται να το βάλουν οι ταμίεs από την τσέπη τουs. Οι άδειεs δίνονται σε όσα τμήματα (από 2 και πάνω) θέλει η εταιρεία, ενώ ρεπό έχουν οι εργαζόμενοι μόνο την Κυριακή!!!
Το 8ωρο συνήθωs δεν τηρείται ενώ οι υπερωρίεs δεν πληρώνονται ποτέ. Την καθαριότητα του μαγαζιού βέβαια την κάνουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι-εs αφού η εταιρεία δεν πληρώνει καθαρίστρια. Το σκηνικό συμπληρώνεται με τρομοκρατία, απειλέs μεταθέσειs σε άλλα μαγαζιά ή το χειρότερο στιs αποθήκεs στο Μοσχάτο. Βέβαια στο Αλκατράζ υπήρχαν κελιά, βασανιστέs κ.λ.π. Στα σούπερ μάρκετ δεν γίνεται να υπάρχουν εκτόs και αν γίνεται.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι οι Βερουκαίοι θα πρέπει να είναι φυλακή.
Δεν σέβονται τίποτα έχουν γίνει εγκλήματα εκεί μέσα.

annie's animal είπε...

τι εννοείs συγκεκριμένα? μπορείs να αναφέρειs αν θεs ?

Ανώνυμος είπε...

αισχος απαραδεκτες συνθηκες εργασιας 3 χρονια αναμεσα σε αχαριστους αμορφωτους διευθυντες και επιθεωρητες μου ηταν αρκετα.και την ζωη σου να δωσεις δεν ειναι αρκετη.πραγματικα και οι βερουκαιοι και οι υπευθυνοι των καταστηματων θα επρεπε να ειναι φυλακη.ουτε διαλλειμα δεν κανουν οι εργαζομενοι ουτε νερο δεν πινουν αν πρωτα δεν παρουν αδεια απο καποιον ανθρωπο χαμηλου επιπεδου αποφοιτο δημοτικου που νομιζει οτι ειναι ο θεος και παιζει με την αντοχη του καθε ενα που παει εκει να βγαλει ενα μεροκαματο.κριμα σε αυτους που δουλευουν εκει μεσα ακομα

annie's animal είπε...

δούλευες εκεί απ' οτι κατάλαβα....
ευτυχως τη γλυτωσα γιατί παλιότερα είχα κάνει και εγώ εκεί αίτηση :)
δουλευεις τώρα στο εμπόριο?
αν ναι, και αν θες φυσικα να ειμαστε σε κάποια επικοινωνία στείλε ενα email στο ρεπό (είναι στην κεντρικη σελίδα).

annie's animal είπε...

φιλε που εκανες ενα σχόλιο δεν το δημοσιεύσαμε οχι γιατι επειδή έχεις άδικο. Σε ολους μας συμβαινει αυτό που εγραψες σε πολλά καταστήματα.
Δεν δημοσιεύτηκε για να μην το μπελά τους οι συναδελφοι που δουλευουν εκει σε περίπτωση που διαβαστεί αυτό το σχόλιο σου από κανενα προιστάμενο της εν λογω επιχείρησης.
Είναι κουλτούρα στα s/m να θεωρείται ότι για ολα φταίει ο εργαζόμενος ακόμα και να μην έχει καμιά σχέση.
Πίστεψε με σε μια συνέντευξη που είχα δώσει μου ειχαν πει ακριβώς αυτό. "Ακόμα και να μην φταις να θεωρείς ότι εσύ είσαι υπεύθυνος για ότι έγινε..."
Οι διευθυντάδες κατά 99% είναι τα πιο προβληματικά άτομα μέσα σε ένα μαγαζί καθώς κουβαλάνε όλα τα κόμπλεξ κατωτερότητας που είχανε σαν εργάτες, και ξεσπάνε αργότερα όταν αναλάβουν μια τέτοια θέση στους πρώην συναδέλφους τους.
Το πρόβλημα είναι οτι και οι ίδιοι οι εργαζόμενοι δεν αντιδρούν όταν δεν τους πληρωνουν τις υπερωρίες.
Σε κάθε περίπτωση πάντα για ότι γίνεται φταίνε τα αφεντικά και οι προιστάμενοι και όχι οι εργαζόμενοι.

Ανώνυμος είπε...

δουλευα σαν το σκυλι στα BAZAAR κοντα στο σπιτι μου.ημουν στα τυρια, κουβαλουσα τους τενεκεδες τους ανοιγα με σφυρι.βοηθεια δεν ειχα απο κανεναν.ουτε αποθηκαριος υπηρχε να τους μεταφερει.δεν παραπονεθηκα ποτε.και η αναγνωριση της προσπαθειας μου να στηριξω αυτο το νεο μαγαζι ξερετε ποια ηταν? να μετατεθω σε αλλο οπου χρειαζομουν 2 λεωφορεια για να μεταβω εκει.ας ειναι καλα ο Μπαμπης κι ο Νικολακης.

Ανώνυμος είπε...

δουλευω κι εγω σε σουπερ μαρκετ και επικρατει η ιδια κατασταση...

Ανώνυμος είπε...

Μετα την αναίτια καθυστέρηση καταβολής του επιδόματος αδείας, τα Βazzar συνέχισαν με την αδικαιολόγητη καθυστέρηση της μισθοδοσίας.

Ανώνυμος είπε...

ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΕ.ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΝΓΚΗ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΜΟΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ......

Ανώνυμος είπε...

Παιδία απ' όσο γνωρίζω σε όλα τα σούπερ μάρκετ,αλλά και τύπου σούπερ μάρκετ (όπως γνωστή αλυσίδα με παιχνίδια κλπ) τα ελλείματα μπαίνουν πάντα απο την τσέπη του εργαζόμενου. Τί να πω; Ευτυχώς δεν έκανα αίτηση. Όχι οτι θα με έπαιρναν κιόλας τώρα,αλλά κουβέντα να γίνεται... Τίποτα δεν υπάρχει πια. Και ο ΟΑΕΔ ανύπαρκτος. Απελπισία....

Ανώνυμος είπε...

εγώ ένα μήνα δουλεύω στο ΒΑΖΖΑΡ και το τι έχω τραβήξει από την διευθύντρια δεν περιγράφεται τέτοιο καψόνι ούτε στον στρατό σκούπισμα σφουγγάρισμα 2 φορές όλο το μαγαζί συν την μηχανή των τυριών συν καθάρισμα ταμείων πλύσιμο των καροτσιών που έχουν να πλυθούν από τότε που άνοιξε συν την δουλειά του αποθηκάριου κτλ κτλ... διάλειμμα ούτε καν.. απειλές, προσβολές κτλ κτλ... συν υπερωρίες και όλα αυτά για 400 ευρώ

Ανώνυμος είπε...

και στην συνεργασια τους σαν χονδρεμποροι ειναι πανηγυρια!!!αλλα ν τ αλλων...καμι ασυνεπεια και συνεχεια...ο,τι ερθει του καθεννος κανει..κριμα γιατι τουλαχιστον ο Γ.ΒΕΡΟΥΚΑΣ ειναι αξιολογος ανθρωπος...αλλα μαλλον οι υφισταμενοι του ειναι πανηγυρια!

XRISTINA είπε...

Ο Δήμος κι ο Γιώργος σαν άτομα είναι πολύ αξιόλογοι, όμως δεν ασχολούνται αρκετά με τις μεσαιωνικές συνθήκες και την αναξιοκρατία που επικρατεί στα καταστήματά τους, με αποτέλεσμα κάποιους αμόρφωτους και αγροίκους προισταμένους με προσωπικές συμπάθειες προστατευομένους και κλίκες.......οι υπόλοιποι με δυσμενή μετάθεση.......

Ανώνυμος είπε...

Δυστηχώς θα συμφωνήσω,ναι μεν οι Βερουκαίοι είναι αξιόλογοι,αλλά από τη στιγμή που επιτρέπουν να γίνονται απαράδεκτα πράγματα στα μαγαζιά τους τότε εινα υπέυθηνοι και αυτοί,γιατί γνωρίζουν ακριβώς τι γίνετε,άσε που το λιγμένο πάει σύννεφο.βρίσκουν την ανάγκη και εκεί πατάνε.

Ανώνυμος είπε...

douleva kai ego sto bazzar san apothikarios-tamias-dianomeas-xamalis..klima tragiko..10ora kathe mera xoris repo..einai toso gia ton poutsi pou protimas na eisai anergos pra 540e gia na gineasai i poutana enos bourdelou

ΠΝ είπε...

ειμαι πελατης της χοντρικης με το καταστημα που σηνερχαζομαι οι προισταμενες ειναι απαραδεκτες ολη μερα σε ενα γραφειο η λεγομενη ρεσεψιον οπου ο κοσμος καμει παρα πονα.... η συμπερηφορα τους ειναι απαραδεκτη

ΠΝ είπε...

den douleua pote alla i sumperifora tiys einai xalia

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και από μένα. Μόλις σήμερα είχα συνέντευξη στα κεντρικά του Ελομάς και μίλησα με τον ίδιο τον Βερούκα. Μου είπε πως θα με στείλει μάλλον σε ένα κατάστημα του Γαλαξία, στα αλλαντικά (καθαριότητες,ράφια κλπ) και αν δεν με πάρουν εκεί να ξαναπάω να κάνω αίτηση πάλι για τα Bazaar.Όπως έφευγα, πέρασα στο κατάστημα να πάρω κάτι.Και στα ψυγεία ακούω μια υπάλληλο να λέει "A, ληγμένο είναι αυτό. Το ξεχάσαμε" Ό`τι να ναι..
Αν και είναι επιτακτική η ανάγκη να δουλέψω, τα εργασιακά κ τις συνθήκες δεν τα προσπερνάω γι αυτό κ ύστερα απο σχετικό ψάξιμο βρήκα το blog σας.
Διάβασα τα σχόλιά σας κ ομολογώ πλημμύρισα ..
(Το μόνο που ξέρω είναι πως στα Lidl είναι τυπικοί κ συνεπής με την μισθοδοσία, αλλά κ διαλείμματα,ρεπό κλπ.)
Ελπίζω να μου προκύψει κάτι άλλο κ να μην αναγκαστώ να δεχτώ την δουλεία τους. Έχετε κάποιο μειλ για μελλοντική επικοινωνία; ευχαριστώ κ καλή δύναμη σε όλους σας.

Ανώνυμος είπε...

Δουλεψε η γυναικα μου σε αυτο το τρισαθλιο μπακαλικο γιατι ετσι μπορω να το χαρακτηρισω να πω για την βρωμα εκει μεσα για την απαραδεκτη συμπεριφορα των προισταμενων η καποιων παλιων που νομιζουν οτι ειναι διευθυντες η να πω για τα ωραρια που σχολαν στις 8 η 9 και φευγουν στις 12.Να τους υποχρεωνουν να φωναζουν τις προσφορες λες και ειναι στην λαικη μαλλον τα μικροφωνα δεν τα εχουν ανακαλυψει ακομα.