Για εμάς και διάφορα άλλα υλικά που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Προσπάθεια Τρομοκράτησηs Εργαζομένων στα Σούπερ Μάρκετ Προμηθευτική εν όψει τηs Αυριανήs Απεργίαs

Eργαζόμενοι στα σούπερ μάρκετ Προμηθευτική μαs καταγγέλουν ότι ένα από τα αφεντικά τηs Προμηθευτικήs προσπάθησε να τρομοκρατήσει ομάδα εργαζομένων που θα συμμετάσχει στην αυριανή απεργία τηs Γσεε για το ασφαλιστικό, εκβιάζωνταs τουs να μην απεργήσουν εκτοξεύωνταs άμεσεs απειλέs απολύσεων. Η προσπάθεια βέβαια έπεσε στο κενό αφού οι εργαζόμενοι θα απεργήσουν αύριο.
Θα παρακολουθούμε από κοντά την απεργιακή κινητοποίηση στα εν λόγω σούπερ μάρκετ και σε κάθε εκδικητική ενέργεια εκ μέρουs των αφεντικών τηs Προμηθευτικήs απέναντι στουs εργαζόμενουs, όπωs αυτή και αν εκφραστεί, με απόλυση, δυσμενή μετάθεση ή οτιδήποτε άλλο θεωρηθεί από τουs ίδιουs τουs εργαζόμενουs ωs εκδικητική ενέργεια εναντίον τουs θα μαs βρουν μπροστά τουs.
Η απειλή για απόλυση είναι επίθεση ενάντια στο αναφαίρετο δικαίωμα τηs απεργίαs που κατακτήθηκε ύστερα από σκληρούs αγώνεs και έτσι θα αντιμετωπιστεί. Όλοι αύριο στην απεργία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ,
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΣΤO INTERNET KAI NA ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ Σ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ (ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΕ ΔΡΑΣΗ). ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Μ' ΕΝΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΚΑΙ Ν' ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ. ΜΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ

annie's animal είπε...

ναι ενα οπλο αντιδρασηs ειναι και αυτο και εχει χρησιμοποιηθει με επιτυχια και στο παρελθον. Και σιγουρα θα ξανα χρησιμοποιηθει σε περιπτωση απολυσεων.