Για εμάς και διάφορα άλλα υλικά που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις έξω από το κάταστημα των εκδόσεων Πατάκη

Και σήμερα πραγματοποιήθηκε συγκεντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κατάστημα του Πατάκη στην ακαδημίας 65 με τη συμμετοχή εργαζομένων από το βιβλίο αλλά και με αλληλέγγυους από άλλους κλάδους. Οπως και την προηγούμενη φορά υπήρξε ενημέρωση του κόσμου με ντουντούκα και προκυρήξεις ενώ μαζεύονταν υπογραφές.
Απ΄ ότι μάθαμε οι εκδόσεις Πατάκη λόγω της συγκέντρωσης που οργανώνεται έξω από το κατάστημα το σάββατο 8 νοεμβρίου στις 11.00 πμ μετέθεσε σε άλλο μέρος (νοικιάζοντας ιδιαίτερο χώρο) εκδήλωση που ήταν να γίνει στο μαγαζί αυτό.


όπως αναφέρει και ανακοίνωση του κλαδικού σωματείου....

"Οι διαμαρτυρίες για την ανάκληση των απολύσεων στο βιβλιοπωλείο ΠΑΤΑΚΗΣ θα συνεχιστούν, μέχρι να αταλάβει ο κύριος Πατάκης, όπως κατάλαβαν παλιότερα στον ΣΑΒΒΑΛΑ. στην ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και αλλού, ότι το αίσχος των απολύσεων δεν το ανεχόμαστε και δε θα περάσει.
θα κυκλοφορήσει άμεσα κείμενο διαμαρτυρίας που θα μαζεύονται υπογραφές τόσο από τον κλάδο όσο και από άλλους εργαζόμενους.

Εργατικά σωματεία και ιδιαίτερα σωματεία εκαπαιδευτικών κινούνται στην κατεύθυνση έκδοσης ψηφισμάτων και ανάληψης πρωτοβουλιών αλληλεγγύης.

Mηνύματα διαμαρτυρίας για τις απολύσεις και την εργοδοτική αυθαιρεσία μπορείτε να στέλνετε στο βιβλιοπωλείο ΠΑΤΑΚΗΣ (φαξ: 210-3811940, e-mail: bookstore@patakis.gr) καθώς και στις εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗΣ (φαξ: 210-3650049, e-mail: gengra@patakis.gr). "

Δεν υπάρχουν σχόλια: