Για εμάς και διάφορα άλλα υλικά που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Συλλήψεις συνδικαλιστών σε κινητοποίηση έξω από το «Market In» στα Γιάννενα

http://www.ertopen.com/news/ellada/item/45041-syllhpseis-syndikalistwn-se-kinhtopoihsh-exw-apo-to-%C2%ABmarket-in%C2%BB-sta-giannena

Πέμπτη 26/10/2017

Νέο κρούσμα τρομοκρατίας με τρεις συλλήψεις συνδικαλιστών στις οποίες προχώρησε η Αστυνομία στα Γιάννενα, ενώ Σωματεία και φορείς πραγματοποιούν αυτή την ώρα κινητοποίηση έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.
Νωρίτερα σήμερα πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση έξω από το κατάστημα «Market In» απαιτώντας την επαναπρόσληψη των εργαζομένων της εταιρείας πρώην «Καρυπίδης» που εξαγοράστηκε από την «Market In».
Η εργοδοσία απαίτησε να εκκενωθεί ο προαύλιος χώρος και κάλεσε την Αστυνομία και τα ΜΑΤ. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, έριξαν χειροβομβίδες κρότου - λάμψης ενάντια στους διαδηλωτές, ενώ συνέλαβαν τον Νίκο Έξαρχο, πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ιωαννίνων, τον Φάνη Κάτσιο, έφορο και μέλος του ΔΣ του ΕΚ Ιωαννίνων και τον Θανάση Νάκο, πρόεδρο του Συνδικάτου Οικοδόμων Ιωαννίνων, μετά από μηνύσεις που κατέθεσε η εργοδοσία.
Την κινητοποίηση διοργάνωσαν το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Λοιπών Ιδιωτικών Υπαλλήλων Νομού Ιωαννίνων μαζί με το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων.

Πηγή 902.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: