Για εμάς και διάφορα άλλα υλικά που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Τώρα τα αφεντικά ζητούν να τους πληρώνουμε...

αναδημοσίευση 

Η Ηλεκτρονική ζητά ένα μισθό από τους εργαζομένους για να σωθεί οικονομικά

Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη πως η εταιρία ηλεκτρονικών ειδών "Ηλεκτρονική" ζήτησε από τους εργαζόμενούς της να συμβάλλουν με ένα μισθό στην προσπάθεια για την οικονομική της σωτηρία.
Η εταιρία ενημέρωσε για τις προθέσεις τους εργαζόμενους με e-mail που τους έστειλε την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με τον Σύλλογο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνα, που κάλεσε τους εργαζόμενους να μην υπογράψουν το έντυπο.
Αν οι εργαζόμενοι στην Ηλεκτρονική αποφασίσουν πως θέλουν να δώσουν το 1/4 του μισθού τους του Απριλίου, το 1/4 του μισθού του Ιουλίου και το μισό του μισθού του Δεκεμβρίου, θα πρέπει να υπογράψουν την υπεύθυνη δήλωση που τους έχει σταλεί.
«Οι κάτωθι υπογεγραμμένοι εργαζόμενοι της εταιρείας Ηλεκτρονική Αθηνών Α.Ε.Ε. γνωστοποιούμε στη διοίκηση ότι, θέλοντας να συμμετέχουμε στην οικονομική ανάκαμψη της εταιρείας και στο πλαίσιο της συζήτησης με τις τράπεζες για την αναχρηματοδότησή της, αποφασίσαμε να προσφέρει ο καθένας μας τις καθαρές αποδοχές ενός μηνός με το νόμιμο τρόπο που θα μας υποδειχθεί.
Ο τρόπος καταβολής της παραπάνω προσφοράς μας, αποφασίσαμε να γίνει από τον καθένα από εμάς με:
1. Το 1/4 του μισθού Απριλίου 2014
2. Το 1/4 του μισθού Ιουλίου 2014
3. Το 1/2 του μισθού Δεκεμβρίου εφόσον οριστικοποιήσουμε την καταβολή του το Σεπτέμβριο του 2014 συνεκτιμώντας την οικονομική κατάσταση της εταιρείας εκείνη την περίοδο», είναι η επιστολή που εστάλη στους εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: