Για εμάς και διάφορα άλλα υλικά που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν

Λίγα λόγια για το blog και αρχεία για να κατεβάσετε...

Aυτό εδώ το blog αφορά τους εργαζόμενους στο εμπόριο και επιθυμούμε να γίνει ένα μέσο επικοινωνίας, συζήτησης, επαφής και δράσης. Επικοινωνία και δράση που ελπίζουμε να ξεπεράσει κατα πολύ τις οθόνες των υπολογιστών μας. Πολύ περισσότερο μας ενδιαφέρει η επαφή και συμβολή με κείμενα, εμπειρίες, ερωτήματα, απορίες, περιστατικά από χώρους δουλειάς από συναδέλφους και συναδέλφισσες. Για αυτό το σκοπό μπορείτε να μας στέλνετε e-mail στην διεύθυνση από κάτω (με την σημείωση αν θέλετε να δημοσιευτεί σαν ξεχωριστή ανάρτηση) ή και να χρησιμοποιείτε ελεύθερα τον χώρο των σχολίων άσχετα με το θέμα που μπορεί αυτά να έχουν.
Η αναδημοσίευση κειμένων από αυτό το blog για κινηματικούς σκοπούς από το οποιοδήποτε εργατικό έντυπο, blog ή site εννοείται πως επιτρέπεται ακόμα και χωρίς να γίνεται αναφορά στο blog μας. 
Να οργανώσουμε τις συλλογικότητες μας και να αντισταθούμε...
Για καταγγελίες από εργασιακούς χώρους που θέλετε να δημοσιευτούν εδώ ή οτιδήποτε άλλο στο repozine(παπάκι)gmail(τελεία)com
________________________________
Downloads από το blog μας


1) Άντον Πάνεκουκ - Ο συνδικαλισμόs

Tι είδουs συνδικαλισμό θέλουμε; Τα σημερινά συνδικάτα είναι όργανα μάχηs των εργατών ή ακόμα ένα εμπόδιο στην πάλη τουs; Ένα κείμενο του Άντον Πάνεκουκ για τον συνδικαλισμό που γράφτηκε το 1936 αλλά διατηρεί ακόμα και σήμερα την επικαιρότητα του. Όπωs και να έχει συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τον συγγραφέα, κατεβάστε το είναι πολύ ενδιαφέρον !!!
2) Πωs άρχισαν όλα .... μία υπενθύμιση των μαθητικών καταλήψεων 1989 - 1991
Αυτό το τεύχος δε θα μπορούσε να αφιερωθεί σε κανένα άλλο απ' αυτά τα παιδιά ενός κατώτερου θεού. Του Απόλλωνα για την ποίηση της σύγκρουσης τους, του Πάνα για των ερωτισμό τους, της Άρτεμις για την αγριότητα της θηλυκότητας τους, της Έριδας για την σχιζοφρένεια τους. Σ' αυτούς τους σχιζοφρενείς που στην Πατησίων ζωγράφιζαν την πιο άγρια σύγκρουση της Αθήνας...


Kείμενα, μελέτες, διατριβές για το εργατικό κίνημα, τις εργασιακές σχέσεις και την ανεργία
αν δυσκολεύετε να φορτώσει το box.net πηγαίνετε κατευθείαν εδώ